Wonen in Westerholm

Wonen in Westerholm betekent kleinschalig wonen in het groen met voorzieningen van het dorp, zoals de bank, kerk, winkels en restaurants dichtbij. Met plezier oud worden in een fijne en veilige omgeving.

Ik wil meer informatie over:

Wonen in een appartement van Westerholm

Zoekt u een plek waar u prettig oud kunt worden in uw eigen appartement? Dan bent u bij Westerholm aan het juiste adres. Westerholm heeft appartementen van verschillende grootte. Vanuit ieder appartement kijkt u uit op een groene omgeving en heeft u de mogelijkheid om te genieten van de buitenlucht.

Veilig wonen

Ieder appartement voldoet aan eisen van veiligheid als het gaat om val-, brand- en legionellapreventie. Uw appartement is uw thuis, uw privacy staat voorop. Veiligheid betekent ook en vooral dat mensen elkaar kennen, naar elkaar luisteren en elkaar helpen.

U kunt 24 uur per dag gebruik maken van de persoonsalarmering in geval van nood. Zorg en ondersteuning is altijd dichtbij, altijd goed en altijd professioneel.

Sociaal netwerk

Westerholm ligt in een mooie groene wijk en onderhoudt goede contacten met de wijk(bewoners). Daarmee bent u als bewoner van Westerholm wijkbewoner en staan de voorzieningen van de wijk voor u open. Ook uw familie en uw eigen sociale netwerk zijn onderdeel van Westerholm als u dat wenst.

Wonen Westerholm in Haren

Wonen in de Wijk

Als u woont in uw eigen huis in de wijk en daar graag wilt blijven wonen, dan maakt Westerholm dat mogelijk door hulp te bieden als u dat wenst. Het wijkteam van Westerholm bestaat uit professionele zorgverleners. Zij kunnen helpen, variërend van hulp bij het aan- en uitkleden tot toezicht bij het innemen van medicatie, van uiterlijke verzorging tot complete verpleging.

Ook kunt u gebruik maken van de persoonsalarmering van Westerholm of een maaltijd gebruiken uit de keuken van Westerholm. Het is net wat uw wensen zijn.

Tijdelijk uit huis

Bent u tijdelijk niet in staat om thuis goed voor uzelf te zorgen, bijvoorbeeld wanneer u herstellende bent van een ziekte of operatie? Dan kunt u begeleiding, verzorging of verpleging ontvangen door tijdelijk verblijf in een veilige en huiselijke omgeving in een appartement van Westerholm. Ook wanneer iemand voor u zorgt, maar deze er tijdelijk niet voor u kan zijn, kunt u gebruik maken van het tijdelijk verblijf met zorg van Westerholm.

Lees meer

Thuis zijn in Westerholm

Impressie

Hoe is het financieel geregeld?

Lees meer over de financiën