Eten en drinken in Westerholm

Eten en drinken is onlosmakelijk verbonden aan het welbevinden van mensen. Gezond, lekker, duurzaam en vooral: gezellig en sfeervol. Westerholm maakt het mogelijk dat mensen kunnen kiezen wanneer, waar en wat zij willen eten.

Bekijk hier het zomermenu

De keuken van Westerholm

Westerholm heeft een eigen keuken. Professionele koks en keukenmedewerkers bereiden iedere dag verse maaltijden, met zo mogelijk ingrediënten van plaatselijke leveranciers. Zij hebben aandacht voor uw wensen, en maken iedere maaltijd tot een beleving. Hoogtepunten in Westerholm zijn de paasbrunch en het kerstdiner.

De keukenprofessionals doen meer dan het bereiden van maaltijden. Zo organiseren zij proeverijen en workshops, geven presentaties over bijvoorbeeld vergeten groenten en leren hoe je bonbons kunt maken. Op uw verzoek verzorgen zij een mooi aangeklede catering. Ook recepties en barbecues worden door de keukenprofessionals verzorgd.

Westerholm Febr.. 2023 grote bestanden19

Het restaurant van Westerholm

Eten en drinken is zoveel meer dan het nuttigen van een maaltijd. Samen genieten kan in het restaurant, waar u iedere dag kunt kiezen uit zorgvuldig samengestelde menu's. Er is aandacht voor streekgerechten, voor duurzaamheid en voor gerechten van het seizoen. En bovenal is er aandacht voor uw individuele wensen en behoeften en wordt er rekening gehouden met uw dieet- en voedingswensen.

In het restaurant worden familie, bezoekers en wijkbewoners gastvrij onthaald.

Eten op uw appartement

Er zijn verschillende mogelijkheden om te eten op uw appartement. U kunt volledig zelfstandig uw maaltijd bereiden door zelf te koken, of een koelverse maaltijd van Westerholm afnemen. Dat laatste maakt het mogelijk om zelf het tijdstip te kiezen waarop u wilt eten.

Westerholm Febr.. 2023 grote bestanden4

Hoe werkt het?

Bewoners in Westerholm kunnen hun keuze (in het voren) doorgeven via menulijsten. Bewoners die in het restaurant eten, kunnen ter plekke aangeven welk menu ze willen.