Werken vanuit vakmanschap en met je hart

Werken bij Westerholm, dat is werken vanuit vakmanschap én met je hart. Dat doen we vanuit de kernwaarden veiligheid, eigenheid en plezier. Dit houdt in dat er aandacht en ruimte is voor jouw talenten zodat je jezelf kunt zijn en je nog verder kunt ontwikkelen. In een veilige omgeving waarin we elkaar kennen, met korte lijnen en doen wat we zeggen. Waarbij we graag lol en plezier hebben want dat maakt werken juist leuk!

Wil je werken bij Westerholm, maar staat jouw functie er niet tussen?

Doe een open sollicitatie

Kom jij ons team versterken?

Ben je op zoek naar een bijbaan in de zorg?

Wij zoeken regelmatig woonzorgassistenten, helpenden en verzorgenden op oproepbasis.

 

 

Heb je interesse?

Heb je interesse om te werken bij Westerholm, stuur je motivatie en CV naar info@westerholm.nl, vul ons sollicitatieformulier in door op onderstaande knop te klikken of neem contact op via WhatsApp!

Sollicitatieformulier WhatsApp

Medewerkers waarderen het werken bij Westerholm met een 8!

Werken bij Westerholm is veelzijdig en gevarieerd. Als medewerker krijg je de kans om zelfstandig en samen te werken, te doen waar je goed in bent. Doordat Westerholm een kleine organisatie is kun je op een fijne manier samenwerken, gebruik maken van elkaars expertise en talenten. En als het even ingewikkeld is zijn er altijd collega's om mee te denken.

Met de bouw van de nieuwe appartementen heeft Westerholm ruimte voor nieuwe collega's in de zorg en in ondersteunende taken. Ook mensen zonder zorgachtergrond zijn van harte welkom. Misschien zet onderstaande quote van iemand die vanuit een heel andere werkachtergrond bij Westerholm gestart is met werken en leren, je aan het denken:
 

Westerholm krijgt een 8 van haar medewerkers
Facilitair 35

Onze medewerkers aan het woord