Senior Verpleegkundige 24-36 uur

Je bent de ‘spin in het web’ als het gaat om het bewaken en signaleren van de kwaliteit van de dagelijkse zorg- en dienstverlening. Vanuit jouw coachende rol binnen teams initieer en ontwikkel je kwaliteitszorg en hebt daarbij oog voor innovatie en verdere professionalisering.

Wat ga je doen?

 

Als senior verpleegkundige is geen dag hetzelfde! Je coacht, adviseert en ondersteunt collega’s en werkt ongeveer twee dagdelen per week in de zorg zodat je goed weet wat er speelt. Waar nodig geef je functionele aanwijzingen aan collega's en stelt prioriteiten, in het bijzonder als er sprake is van complexe, onvoorspelbare en instabiele situaties. Je signaleert, initieert en verbetert zorgprocessen door middel van het op- en bijstellen van kwaliteitsanalyses, protocollen en procedures. Ook lever je een bijdrage aan de deskundigheidsbevordering en aan de interne leer- en verbetercyclus. Je stimuleert het handelen vanuit kennisbronnen en draagt actief bij aan kennisontwikkeling, in het bijzonder op het gebied van de nieuwste informatie- en communicatietechnologie (bv. E-health, elektronisch cliëntendossier, etc.). Je neemt vanuit je verpleegkundige achtergrond deel aan werk- en projectgroepen. In diverse overleggen heb je (waar nodig) een voorzittersrol.

Vacature slaapdienst v2

Wie ben jij?

Vanuit jouw rol als professional vind je het een uitdaging om collega’s te coachen en bij te dragen aan een positieve werksfeer en een gezonde cultuur. Je kunt meebewegen en inschatten wat in welk team nodig is. Je hebt een drive om de visie van Westerholm op wonen en zorg voor ouderen uit te dragen en te realiseren. In onvoorspelbare en instabiele situaties houd jij het hoofd koel en weet je te handelen.

Wat breng je mee?

  • Je hebt een verpleegkundige opleiding op Hbo-niveau met enkele jaren vergelijkbare werkervaring in de (ouderen) zorg. Affiniteit met ouderen is voor jou vanzelfsprekend.
  • Je hebt ervaring met het implementeren van nieuwe procedures en protocollen en de kwaliteitsbewaking van zorgprocessen.
  • Je vindt het prettig om de regie te voeren over jouw eigen vakgebied vanuit een ondernemende, coachende en resultaatgerichte houding.
  • Je bent representatief en servicegericht. Jouw communicatieve vaardigheden zijn zowel mondeling als schriftelijk uitstekend en methodisch en procesmatig werken zit in je natuur;
  • Je werktijden zijn flexibel, je bent bereid en in staat om op onregelmatige tijden te werken wanneer het werk dat van je vraagt.

Wat bieden wij?

  • Wij bieden je een brede en uitdagende functie. In de functie is veel ruimte voor eigen initiatief en verder invulling geven aan de functie vanuit je eigen talenten en vaardigheden.
  • Arbeidsuren stellen we in overleg samen vast; zoveel mogelijk op basis van jouw behoeften en inzetbaarheid.
  • Een salaris tussen € 2863,68 – € 3942,98 bruto per maand op basis van 36 uur, excl. vakantietoeslag en eindejaarsuitkering (FWG 50)
  • Daarnaast bieden wij je 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • We bieden je aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, zo kun je kun je gebruik maken van een uitgebreid pakket aanvullende arbeidsvoorwaarden zoals korting op jouw zorgverzekering en deelname aan het fietsenplan.

Download de vacature in PDF

Solliciteren?

Kom jij als senior verpleegkundige ons team versterken?

Past deze vacature bij jou? We gaan graag met je in gesprek om je beter te leren kennen. Solliciteer direct of in ieder geval vóór 15 december 2022 via de button of mail je motivatie en CV naar info@westerholm.nl of bel/app voor meer informatie met Jiska Keizer, Manager Wonen Welzijn en Zorg op (06)36310199

 

De vacature wordt tegelijkertijd zowel in- als extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar de interne kandidaat.

 

Acquisitie n.a.v. de vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Sollicitatieformulier WhatsApp