Documenten downloaden

 • Bestandsnaam Seniorenzorg in de wijk

  Extra informatie
  Wilt u gebruik maken van onze seniorenzorg in de wijk of vragen naar de mogelijkheden voor uw situatie? Bekijk dan onze factsheet of neem contact op met onze receptie.

 • Bestandsnaam Westerholm Huismagazine Heden september 2017

  Extra informatie
  Sinds 1995 is het Heden een informatief magazine van Westerholm in Haren. De uitgave verschijnt drie keer per jaar en is bedoeld voor onze bewoners, medewerkers, cliënten in de wijk, familie, vrijwilligers en andere belangstellenden.

 • Bestandsnaam Herfst -wintermenu Westerholm maaltijdservice

  Extra informatie
  Houdt u van gezond en smaakvol eten, maar kunt of wilt u niet altijd zelf koken? In Haren bezorgen wij dagelijks tussen 11.30 en 13.30 uur uw warme maaltijd aan huis. Dagvers, lekker en veelzijdig. Wel zo makkelijk.

  U kunt elke dag kiezen uit twee menu’s. Hebt u specifieke dieet- en voedingswensen? Dan houden wij daar uiteraard rekening mee.

 • Bestandsnaam Westerholm Maaltijdservice brochure

  Extra informatie
  Wij bezorgen in Haren uw maaltijd bij u thuis tussen 11.30 en 13.30 uur. De maaltijden worden in een luxe maaltijdcassette geleverd. Zo wordt uw maaltijd elke dag weer warm en vers thuis bezorgd.

 • Bestandsnaam Westerholm Maaltijdservice flyer

  Extra informatie
  Vraag een eenmalig proefmenu van € 8,75 aan en laat uw maaltijd naar keuze thuis bezorgen. Ons telefoonnummer is 050 - 534 21 22.

 • Bestandsnaam Stijlvol wonen in het Westerhuys

  Extra informatie
  Maart 2017 komen bij Zorgcentrum Westerholm in Haren dertien stijlvolle nieuwbouwappartementen beschikbaar. Deze energieneutrale en rolstoelvriendelijke appartementen zijn van hoge kwaliteiten en van alle gemakken voorzien.

 • Bestandsnaam Klachtenregeling bij Westerholm

  Extra informatie
  Het is voor Westerholm belangrijk dat onze bewoners en cliënten tevreden zijn over onze zorg. Ondanks ons streven om zo veel en zo goed mogelijk tegemoet te komen aan de behoefte en wensen van de bewoners, kan het toch gebeuren dat een bewoner niet helemaal tevreden is over bijvoorbeeld voeding, verzorging, bejegening of huishouding. Hoe u uw ongenoegen kenbaar maakt, leest u in deze factsheet.

 • Bestandsnaam Volledige klachtenreglement van Westerholm

  Extra informatie