Eten en drinken in Westerholm

Eten en drinken is onlosmakelijk verbonden aan het welbevinden van mensen. Gezond, lekker, duurzaam en vooral: gezellig en sfeervol. Westerholm maakt het mogelijk dat mensen kunnen kiezen wanneer, waar en wat zij willen eten.

Bekijk hier het voorjaarsmenu

De keuken van Westerholm

Westerholm heeft een eigen keuken. Professionele koks en keukenmedewerkers bereiden iedere dag verse maaltijden, met zo mogelijk ingrediënten van plaatselijke leveranciers. Zij hebben aandacht voor uw wensen, en maken iedere maaltijd tot een beleving. Hoogtepunten in Westerholm zijn de paasbrunch en het kerstdiner.

De keukenprofessionals doen meer dan het bereiden van maaltijden. Zo organiseren zij proeverijen en workshops, geven presentaties over bijvoorbeeld vergeten groenten en leren hoe je bonbons kunt maken. Op uw verzoek verzorgen zij een mooi aangeklede catering. Ook recepties en barbecues worden door de keukenprofessionals verzorgd.

Restaurant Westerholm

Het restaurant van Westerholm

Eten en drinken is zoveel meer dan het nuttigen van een maaltijd. Samen genieten kan in het restaurant, waar u iedere dag kunt kiezen uit zorgvuldig samengestelde menu's. Er is aandacht voor streekgerechten, voor duurzaamheid en voor gerechten van het seizoen. En bovenal is er aandacht voor uw individuele wensen en behoeften en wordt er rekening gehouden met uw dieet- en voedingswensen.

In het restaurant worden familie, bezoekers en wijkbewoners gastvrij onthaald.

Eten op uw appartement

Er zijn verschillende mogelijkheden om te eten op uw appartement. U kunt bijvoorbeeld volledig zelfstandig uw maaltijd bereiden door zelf te koken, of een warme maaltijd van Westerholm afnemen. Kiest u liever zelf het tijdstip waarop u wilt eten, dan is afname van een koelverse maaltijd ook mogelijk.

Maaltijdbezorging bij u thuis in de wijk

Woont u in uw eigen huis in de wijk, houdt u van gezond en smaakvol eten, maar kunt of wilt u thuis niet altijd zelf koken? In Haren bezorgen de vrijwilligers van Westerholm dagelijks een koelverse maaltijd uit de keuken van Westerholm. Na opgave kan er na 2 dagen gestart worden met de bezorging van de maaltijden.

De Keuken en maaltijden van Westerholm

Hoe werkt het?

Zowel bewoners in Westerholm als wijkbewoners kunnen hun keuze (in het voren) doorgeven via menulijsten. Bewoners die in het restaurant eten, kunnen ter plekke aangeven welk menu ze willen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de maaltijdbezorging in de wijk? Neem dan contact op via telefoonnummer 050 – 534 21 22.

U kunt ook een e-mailbericht sturen naar info@westerholm.nl.