Verzorgende locatieteam16-32 uur / uren in overleg

Wij zoeken collega’s die onze teams komen versterken. Kom werken bij Westerholm in een kleinschalige setting, waar het fijn wonen én werken is!  

Wat ga je doen?

Als verzorgende IG werk je voor en met verschillende mensen: huurders met thuiszorg, mensen met lichamelijke aandoeningen of mensen met dementie. Ook is er ruimte om je hierin verder te ontwikkelen. Zo heb jij focus in jouw werk! 

In jouw werk heb je aandacht voor het welzijn van de bewoner. Waar wordt iemand echt blij van? Zo zorg je ervoor dat de bewoner zoveel mogelijk zelfstandig blijft functioneren en op zijn of haar eigen manier plezier heeft aan het leven. Daarnaast help jij de bewoners bij bijvoorbeeld inname van medicatie, eten en drinken en voer je verschillende verpleegtechnische handelingen uit.

Naast de zorg voor de bewoner maak je vanzelfsprekend onderdeel uit van een hecht team, werk je veel samen met jouw collega's en zorgen jullie voor een goede overdracht naar elkaar.

3 Bewoner haren kammen

Wie ben jij?

Een enthousiaste, flexibele, positieve professional met een diploma verzorgende IG. Geen dag is hetzelfde en dat vraagt van jou de nodige creativiteit en probleemoplossend vermogen. Je werkt graag in een afwisselende en veelzijdige baan met het doel om ervoor te zorgen dat elke bewoner fijn kan wonen en leven. Verder zijn we benieuwd naar je overige talenten, in wie je bent en wat je bij kan dragen aan Westerholm.

Wat breng je mee?

  • Je beschikt over een mbo-diploma verzorgende IG/ maatschappelijke zorg (niveau 3).
  • Je hebt affiniteit met ouderen en vindt het een uitdaging om het wonen en leven voor iedere bewoner en in elke situatie zo fijn mogelijk te maken.
  • We zoeken proactieve meedenkers en aanpakkers. Professionals die van zorgen hun vak hebben gemaakt omdat ze, net als wij, van mensen houden.

 

Wat bieden wij?

  • Arbeidsuren stellen we in overleg samen vast; zoveel mogelijk op basis van jouw behoeften en inzetbaarheid.

  • Een salaris tussen € 2.466,72 – € 3.256,53 bruto per maand op basis van 36 uur (FWG 35).

  • Daarnaast bieden wij je 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%.

Solliciteren?

Kom jij als verzorgende IG ons team versterken?

We gaan graag met je in gesprek om je beter te leren kennen. Solliciteer direct via de button op onze website, mail je motivatie en CV naar sollicitaties@westerholm.nl of bel/WhatsApp voor meer informatie met Eline Raangs, HRM Adviseur op 06 – 31 13 49 84.

Binnen een week na jouw sollicitatie laten we je weten of we gaan kennismaken. Dat doen we graag op locatie en samen met je eventueel toekomstige collega’s uit het team.

Sollicitatieformulier WhatsApp