Restauratief medewerker

Als restauratief medewerker maak jij samen met je collega’s in de keuken van elke maaltijd een feest! Je gebruikt hierbij jouw kennis en je creatieve- en positieve energie.

 

Wat ga je doen?

In de keuken van Westerholm wordt dagelijks vers gekookt, jij ondersteunt je collega’s bij dit proces. Je assisteert en ondersteunt bij het proces van de bereiding en presentatie van de maaltijden en je verricht portioneringswerkzaamheden. Je assisteert bij de bereiding van kleine gerechten, snacks en/of broodmaaltijden en verricht schoonmaakwerkzaamheden in de keuken. Je werkt verschillende diensten en om het weekend.

 

Wie ben jij?

Jij houdt van een afwisselende baan met verschillende werkzaamheden. Je hebt affiniteit met ouderen en vindt het een uitdaging om samen met je collega’s in de keuken ervoor te zorgen dat de maaltijden goed gepresenteerd worden en bovenal lekker smaken. Je bent sociaal, flexibel, creatief en houdt ervan om de handen uit de mouwen te steken. Je kan goed samenwerken in een team en gaat ook graag zelfstandig aan de slag.

Vacature keukenassistent v2

Wat breng je mee?

  • Je hebt vergelijkbare werkervaring in een keuken opgedaan en je bent bekend met HACCP.
  • Gastvrijheid, klantgerichtheid en dienstverlenend zijn jouw basis kernwaarden.
  • Je bent een teamplayer, representatief en beschikt over een flinke dosis positieve en creatieve energie!

Wat bieden wij?

  • Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega’s (voor circa 16 uur per week). Wij houden zoveel mogelijk rekening met jouw behoeften en inzetbaarheid.
  • Een salaris van maximaal €2345,78 bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week (schaal 15 cao vvt).
  • Daarnaast bieden wij je 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • We bieden je aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, zo kun je kun je gebruik maken van een uitgebreid pakket aanvullende arbeidsvoorwaarden zoals korting op jouw zorgverzekering en deelname aan het fietsenplan.

Download de vacature in PDF

Solliciteren?

Kom jij als verzorgende ons team versterken?

We gaan graag met je in gesprek om je beter te leren kennen. Solliciteer direct via de button op onze website, mail je motivatie en CV naar info@westerholm.nl of bel/WhatsApp voor meer informatie met Eline Raangs, HRM Adviseur op 06 – 31 13 49 84.

Binnen een week na jouw sollicitatie laten we je weten of we gaan kennismaken. Dat doen we graag op locatie en samen met je eventueel toekomstige collega’s uit het team.

Sollicitatieformulier WhatsApp