Woonzorgassistent / Restauratief medewerker

Als woonzorgassistent / restauratief medewerker maak jij het verschil voor de bewoners van Westerholm! Je hebt aandacht en tijd voor de individuele behoefte van de bewoner en je gebruikt jouw creatieve- en positieve energie om bij te dragen aan een prettige leefomgeving.

 

Wat ga je doen?

In je werk is geen dag hetzelfde! Het ene moment maak je een wandeling met een bewoner door Haren en het volgende moment steek je de handen uit de mouwen in het Grand Café bij de begeleiding van de maaltijd. Je helpt bij de voorbereiding van het maken van de maaltijden en je verricht portioneringswerkzaamheden. Je assisteert bij de bereiding van kleine gerechten, snacks en/of broodmaaltijden en verricht schoonmaakwerkzaamheden in de keuken. Je werkt verschillende diensten (dag- en avonddiensten en om het weekend) afgewisseld in de keuken als restauratief medewerker en als woonzorgassistent, bij het begeleiden van bewoners gedurende de dag en bij activiteiten.

 

Wie ben jij?

Jij houdt van een afwisselende baan met verschillende werkzaamheden. Je bent sociaal, flexibel, creatief en houdt ervan om de handen uit de mouwen te steken. Je doet graag moeite om de bewoner te leren kennen en te onderzoeken welke activiteiten bijdragen aan een positief welbevinden. Je kan goed samenwerken in een team en gaat ook graag zelfstandig aan de slag.

Vacature keukenassistent v2

Wat breng je mee?

  • Je hebt affiniteit met ouderen en vindt het een uitdaging om het wonen en leven bij Westerholm voor iedereen zo fijn mogelijk te maken.
  • Gastvrijheid, empathie en inlevingsvermogen zijn jouw basis kernwaarden.
  • Je bent representatief en beschikt over een flinke dosis energie en inlevingsvermogen!

Wat bieden wij?

  • Arbeidsuren stellen we in overleg samen vast (tussen 16 en 24 uur); zoveel mogelijk op basis van jouw behoeften en inzetbaarheid.
  • Een salaris van maximaal €2271,94 bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week (schaal 15 cao vvt).
  • Voor de slaapdienst geldt een aparte vergoeding conform CAO VVT.
  • Daarnaast bieden wij je 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • We bieden je aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, zo kun je kun je gebruik maken van een uitgebreid pakket aanvullende arbeidsvoorwaarden zoals korting op jouw zorgverzekering en deelname aan het fietsenplan.

Solliciteren?

Kom jij ons team versterken?

We gaan graag met je in gesprek om je beter te leren kennen. Solliciteer direct via de button op onze website, mail je motivatie en CV naar info@westerholm.nl of bel/WhatsApp voor meer informatie met Eline Raangs, HRM Adviseur op 06 – 31 13 49 84.

Binnen een week na jouw sollicitatie laten we je weten of we gaan kennismaken. Dat doen we graag op locatie en samen met je eventueel toekomstige collega’s uit het team.

Sollicitatieformulier WhatsApp