Helpende

Je hebt een belangrijke rol als vast gezicht van de bewoner! Je bent er om de bewoner te begeleiden en ondersteunen met de dagelijkse dingen in het leven. Je werkt samen met je collega’s om ervoor te zorgen dat de bewoner fijn kan wonen en leven.

Wat ga je doen?

Als helpende ondersteun, begeleid en assisteer je bewoners in hun dagelijkse routine. Geen dag is hetzelfde. Van aankleden tot eten en van toiletbezoek tot (voor)lezen in de huiskamer. Je rapporteert in het zorgleefplan en waar nodig stem je af met collega’s of familie. Je zet je kennis en positiviteit in om bij te dragen aan een prettige leefomgeving voor de bewoner.

Wie ben jij?

Jij bent een enthousiaste helpende die de dagelijkse zorg voor bewoners op de eerste plaats zet. Naast de lichamelijke zorg vind je het belangrijk om individuele aandacht te geven aan de bewoners en bouw je graag een band met hen op. Je bent sociaal vaardig en kan ook goed contact onderhouden met de familie van de bewoners. Je kan goed samenwerken in een team en ook zelfstandig aan de slag. Daarnaast ben je computervaardig, want alle gegevens zullen ook vastgelegd worden in de digitale dossiers van de bewoners.

Vacature helpende

Wat bieden wij?

  • Wij vinden het belangrijk om je aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden te bieden. Zo kun je gebruik maken van een uitgebreid pakket aanvullende arbeidsvoorwaarden, zoals korting op jouw zorgverzekering en deelname aan het fietsenplan.
  • Arbeidsuren stellen we in overleg samen vast; zoveel mogelijk op basis van jouw behoeften en inzetbaarheid.
  • Een salaris van maximaal € 2.555,74 bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week
    (schaal 25, CAO VVT).
  • Daarnaast bieden wij je 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%.

Wat breng je mee?

  • Je beschikt over een mbo-diploma helpende (niveau 2).
  • Je hebt ervaring met het ondersteunen van de bewoner met de dagelijkse dingen in het leven (zoals ADL, eten en drinken e.d.) en bij de woonsituatie.
  • Je hebt affiniteit met ouderen en vindt het een uitdaging om het wonen en leven bij Westerholm voor iedereen zo fijn mogelijk te maken.
  • Je bent computervaardig. Het is voor jou geen probleem om te rapporteren in digitale dossiers.

Download de vacature in PDF

Solliciteren?

Kom jij als helpende ons team versterken?

We gaan graag met je in gesprek om je beter te leren kennen. Solliciteer direct via de button op onze website, mail je motivatie en CV naar info@westerholm.nl of bel/WhatsApp voor meer informatie met Eline Raangs, HRM Adviseur op 06 – 31 13 49 84.

Binnen een week na jouw sollicitatie laten we je weten of we gaan kennismaken. Dat doen we graag op locatie en samen met je eventueel toekomstige collega’s uit het team.

Sollicitatieformulier WhatsApp