Werken bij Westerholm

Graag brengen we je op de hoogte van actuele vacatures en solliciteren bij Westerholm. Westerholm is een organisatie voor veilig en plezierig wonen en werken. In een mooie groene wijk, nabij het centrum van Haren, bevindt zich onze locatie aan de Irenelaan met 75 appartementen van verschillende grootte.

Openstaande vacatures

Wij zijn op zoek naar:

Restauratief medewerker (8 uur)

 

Vrijwilliger- maaltijdbezorger

 

Daarnaast zijn wij altijd op zoek naar zorgprofessionals!

 

Voor sollicitaties, stuur je motivatie en CV naar info@westerholm.nl, vul ons sollicitatieformulier in door op onderstaande knop te klikken of neem contact op via WhatsApp!

Sollicitatieformulier WhatsApp

Kerncompetenties

  • Iedere medewerker is een echte professional
  • Iedere medewerker kan samenwerken
  • Iedere medewerker organiseert het werk met haar teamleden en richt het in op de behoefte van de bewoners, binnen de gestelde kaders.
  • Iedere medewerker kan zich in het werk verplaatsen in de ander en is vertegenwoordiger van de organisatie.

Westerholm is een kleinschalige organisatie met weinig management en een grote verantwoordelijkheid voor iedere medewerker. In 2018 zijn de missie en visie geactualiseerd en is de organisatie in ontwikkeling. Van iedere medewerker verwachten wij een positieve bijdrage aan deze organisatieontwikkeling. Je krijgt daar ook veel voor terug: kansen voor initiatieven en eigen inbreng, zelfstandigheid en samenwerking in een team van professionals. Kortom, je krijgt de mogelijkheid om bij te dragen aan wonen en werken met een Plus!