Werken vanuit vakmanschap en met je hart

Werken bij Westerholm, dat is werken vanuit vakmanschap én met je hart. Dat doen we vanuit de kernwaarden veiligheid, eigenheid en plezier. Dit houdt in dat werken bij Westerholm betekent; aandacht en ruimte voor jouw talenten zodat je jezelf kunt zijn en nog verder kunt ontwikkelen. In een veilige omgeving waarin we elkaar kennen, met korte lijnen en ook doen wat we zeggen. Waarbij we ook graag lol en plezier hebben want dat maakt werken toch juist leuk!

Wil je werken bij Westerholm, maar staat jouw functie er niet tussen?

Doe een open sollicitatie

Kom jij ons team versterken?

Ben jij de geschikte kandidaat voor onderstaande vacatures? Lees meer over wat wij te bieden hebben en wat wij van jou vragen. Reageren kan gemakkelijk via het online sollicitatieformulier of WhatsApp.

Heb je interesse?

Voor sollicitaties, stuur je motivatie en CV naar info@westerholm.nl, vul ons sollicitatieformulier in door op onderstaande knop te klikken of neem contact op via WhatsApp!

Sollicitatieformulier WhatsApp

Medewerkers waarderen het werken bij Westerholm met een 8!

Werken bij Westerholm is veelzijdig en gevarieerd. Als medewerker krijg je de kans om zelfstandig en samen te werken, te doen waar je goed in bent. Doordat Westerholm een kleine organisatie is kun je op een fijne manier samenwerken, gebruik maken van elkaars expertise en talenten. En als het even ingewikkeld is zijn er altijd collega's om mee te denken.

Met de bouw van de nieuwe appartementen heeft Westerholm ruimte voor nieuwe collega's in de zorg en in ondersteunende taken. Ook mensen zonder zorgachtergrond zijn van harte welkom. Misschien zet onderstaande quote van iemand die vanuit een heel andere werkachtergrond bij Westerholm gestart is met werken en leren, je aan het denken:
 

Westerholm krijgt een 8 van haar medewerkers
Facilitair 35

Onze medewerkers aan het woord