Maaltijd aan huis

De smaak van Westerholm

In het weekend maakt meneer Van Leeuwen meestal een kant en klare maaltijd voor zichzelf klaar. Ook op doordeweekse dagen kiest hij voor gemak, maar dan wel ‘à la carte’, zoals hij dat noemt. De bezorgauto van Torion kan elk moment komen voorrijden. Hij kijkt al uit naar het praatje met de bezorger. Zachte achtergrondmuziek vult de eetkamer, de tafel is al gedekt. Voor vandaag heeft meneer Van Leeuwen gekozen voor een heldere kippenbouillon vooraf, een Hollandse groenteschotel als hoofdmenu en een rabarbercompote als dessert.

Maaltijdbezorging vers aan huis

Houdt u van gezond en smaakvol eten, maar kunt of wilt u niet altijd zelf koken? In Haren bezorgen wij voor € 9,50 dagelijks tussen 11.30 en 13.30 uur uw warme maaltijd aan huis. Dagvers, lekker en veelzijdig. Wel zo makkelijk.

Wij merken dat er door het Coronavirus een toenemende vraag is naar maaltijdbezorging aan huis. Westerholm maakt het mogelijk dat er gekoelde maaltijden aan huis bezorgd kunnen worden. Wanneer u hier gebruik van wilt maken, kunt u dit ’s morgens vóór 9.30 uur telefonisch aan ons doorgeven: tel. 050-5342122

Gezond en lekker

U proeft dat onze maaltijden met zorg en aandacht zijn bereid. We selecteren daarbij de beste ingrediënten die zijn afgestemd op de seizoenen. U kunt elke dag kiezen uit twee menu’s Hebt u specifieke dieet- en voedingswensen? Dan houden wij daar uiteraard rekening mee.

Eten in het restaurant van Westerholm

Bewoners van Westerholm en wijkbewoners kunnen dagelijks tussen de middag aanschuiven voor een maaltijd in ons restaurant. Inloop is tussen 12.00 en 12.30 uur.

Een maaltijd in ons restaurant kost € 9,50 voor mensen die gewoonlijk geen maaltijd van ons afnemen, zoals familie, bekenden en wijkbewoners. U kunt betalen bij de receptie, bij voorkeur vooraf. De drankjes kunt u betalen met muntjes, te koop bij de receptie voor € 1,00 per stuk.

U bent van harte welkom. Meldt u zich een dag van tevoren aan bij de receptie? Telefoonnummer: 050-5342122

 Lees ook het interview met Inez Timmer, kok uit de eigen keuken van Westerholm.

“Catering aan huis. Lekkerder dan ik het zelf ooit zou kunnen maken. Ik zou niet meer anders willen.”

 Meer weten of u direct aanmelden?

Wilt u weten of onze maaltijdservice ook iets voor u is? Lees dan onze folder of vraag een proefmenu aan en maak kennis met de smaak van Westerholm. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Onze vriendelijke medewerkers helpen u graag verder.