Activiteiten bij Westerholm Haren

Activiteiten bij Westerholm

Woont u in zorgcentrum Westerholm of maakt u gebruik van onze zorg aan huis in Haren? Wekelijks organiseren wij voor onze bewoners en cliënten tal van gezamenlijke bezigheden, zoals gymnastiek, jeu de boules, schilderen, sjoelen en bridgen. Bij ons kunt u ook regelmatig een concert of lezing bijwonen. Bent u zelf muzikaal? Volg dan een zangles of zet onze recreatieruimte luister bij op onze vleugel. In ons huisorgaan ‘Heden‘ en de additionele weekkalender vindt u een overzicht van de activiteiten bij Westerholm.

Openbare activiteiten

Regelmatig organiseert Westerholm ook activiteiten waarbij ook buurtbewoners tegen een kleine vergoeding van harte welkom zijn. Wanneer u als buurtbewoner frequent deelneemt aan onze activiteiten, is het aanschaffen van een strippenkaart of Westerholmpas wellicht iets voor u.

Meer weten?

Raadpleeg ons activiteitenoverzicht hieronder of bekijk onze Facebookpagina om te zien welke activiteiten de komende periode worden georganiseerd. Heeft u ideeën voor een activiteit, laat dit dan weten aan ons hospitalityteam.

 

“Als activiteitenbegeleider weet ik precies waar onze cliënten van genieten. Daar stem ik ons activiteitenprogramma voortdurend op af.”

Activiteitenoverzicht Haren

 • Activiteit Tea Time
  Waar Recreatiezaal
  Wanneer Woensdag
  13 november
  15.00 uur
 • Activiteit Spelletjesmiddag
  Waar Recreatiezaal
  Wanneer Donderdag
  14 november
  15.00 uur
 • Activiteit Janneke Geurs zingt in het Holmhuys
  Waar Holmhuys
  Wanneer Donderdag
  14 november
  16.00 uur
 • Activiteit Meer bewegen
  Waar Fitnessruimte
  Wanneer Vrijdag
  15 november
  10.15 uur
 • Activiteit Meer bewegen, aangepast tempo
  Waar Fitnessruimte
  Wanneer Vrijdag
  15 november
  11.15 uur