Activiteiten bij Westerholm Haren

Activiteiten bij Westerholm

Woont u in zorgcentrum Westerholm of maakt u gebruik van onze zorg aan huis in Haren? Wekelijks organiseren wij voor onze bewoners en cliënten tal van gezamenlijke bezigheden, zoals gymnastiek, jeu de boules, schilderen, sjoelen en bridgen. Bij ons kunt u ook regelmatig een concert of lezing bijwonen. Bent u zelf muzikaal? Volg dan een zangles of zet onze recreatieruimte luister bij op onze vleugel. In ons huisorgaan ‘Heden‘ en de additionele weekkalender vindt u een overzicht van de activiteiten bij Westerholm.

Openbare activiteiten

Regelmatig organiseert Westerholm ook activiteiten waarbij ook buurtbewoners tegen een kleine vergoeding van harte welkom zijn. Wanneer u als buurtbewoner frequent deelneemt aan onze activiteiten, is het aanschaffen van een strippenkaart of Westerholmpas wellicht iets voor u.

Meer weten?

Raadpleeg ons activiteitenoverzicht hieronder of bekijk onze Facebookpagina om te zien welke activiteiten de komende periode worden georganiseerd. Heeft u ideeën voor een activiteit, laat dit dan weten aan ons hospitalityteam.

 

“Als activiteitenbegeleider weet ik precies waar de bewoners van genieten. Daar stem ik ons activiteitenprogramma voortdurend op af.”

Activiteitenoverzicht Haren