Het wooncomfort van Westerholm

In Haren bevindt zich ons zorgcentrum ‘Westerholm’. Een toegankelijke locatie voor senioren die graag in een groene omgeving met een dorps karakter wonen. Midden in de wijk en vlak bij het gezellige dorpscentrum van Haren. Met winkels, openbaar vervoer en vele andere faciliteiten altijd bij de hand. Zo maakt u als bewoner deel uit van de buurt en weet u zich tegelijk verzekerd van 24-uurs zorg in een comfortabele woonomgeving.

Thuis bij Westerholm

U kunt uw woonruimte inrichten zoals u zelf graag wilt. U neemt uw eigen favoriete meubels mee, maar bijvoorbeeld ook uw boeken, fotolijstjes en schilderijen. Ook uw huisdier is in goed overleg welkom. Een aantal appartementen is geschikt om samen te wonen met uw partner. Vanuit uw eigen appartement heeft u een prachtig uitzicht op de tuin. Met het openbaar vervoer zijn vele uitstapjes mogelijk.

Zelfstandig en toch verzorgd

Als bewoner woont u zelfstandig. Daarnaast maakt u gebruik van een basiszorgarrangement. Heeft u intensievere zorg nodig? Dan komt u wellicht in aanmerking voor wonen met een indicatie. Wilt u tijdelijk bij ons verblijven? Dat kan ook. Maak dan gebruik van onze hotelzorg. Welke combinatie u ook kiest, u beschikt altijd over de privacy van een eigen kamer. Vindt u het fijn om andere mensen te ontmoeten? Kom dan naar onze recreatieruimte wanneer u maar wilt.

Bekijk ook eens onze dertien stijlvolle nieuwbouwappartementen waar u kunt wonen met zorg naar eigen keuze.

Welkom!

Neem vrijblijvend contact met ons op om een woning te komen bekijken.

De woonarrangementen van Westerholm

“De laatste weken gaat de telefoon wel vijf keer op een dag. Waar begin ik en waar eindig ik? Deze vraag stel ik mezelf de laatste tijd best vaak. Mijn vader kan zich nog goed redden, maar de zorg voor mijn moeder is voor hem gewoon te veel. Als zoon wil ik er elke dag voor ze zijn. Maar door mijn werk ben ik veel onderweg, wat maakt dat dit niet altijd lukt. En ook al hebben mijn ouders al een aantal jaren thuiszorg, de roep om intensievere verzorging wordt steeds duidelijker. Mijn ouders zeiden onlangs tegen elkaar: ‘We willen het samen nog fijn hebben’. Gelijk hebben ze! We hebben inmiddels een stap genomen waar we alle drie achter staan. Straks wonen mijn ouders met elkaar bij Westerholm en krijgen daar alle zorg om het ‘samen nog fijn’ te hebben. Ik ben oprecht blij voor ze.”

Uw eigen invulling

Wilt u beschermd en comfortabel wonen? Met of zonder uitgebreide zorg? Westerholm biedt een zorgpakket, dat u naar eigen wens kunt samenstellen op basis van onze arrangementen. U kunt het houden bij het basisarrangement. Maar gebruik maken van een uitgebreider arrangement is ook mogelijk.

Beschermd en comfortabel

Uw zorg is maatwerk. In een persoonlijk gesprek bekijken wij samen met u welke zorg u nodig heeft en welk arrangement daar het beste bij past. Van hulp bij het aankleden tot toezicht bij het innemen van medicatie, van uiterlijke verzorging tot complete verpleging. Maar net wat u nodig heeft.

Meer weten?

Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze woonarrangementen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij spreken de mogelijkheden graag persoonlijk met u door.

"Voor al onze bewoners hebben we een passend arrangement.
We weten overal wel een mouw aan te passen."

De hotelzorg van Westerholm

Elke dag hebben ze even telefonisch contact. ’Hoe gaat het, pap?’ De laatste jaren heeft meneer Versteeg steeds meer kunnen rekenen op de zorg van zijn dochters. Maar toen beide dames aan een weekje vakantie toe waren, moest er naar een tijdelijke oplossing worden gezocht. Meneer Versteeg maakt tijdens de vakantieperiode van zijn dochters gebruik van de hotelzorg in Zorgcentrum Westerholm. Een aantal persoonlijke spullen is tijdelijk meeverhuisd, zoals zijn eigen comfortabele leunstoel en een drietal ingelijste familiefoto’s. Zo is meneer Versteeg verzekerd van een beschermde woonomgeving en de verpleegkundige zorg die hij nodig heeft en kunnen zijn dochters er met een gerust hart even tussenuit.

Tijdelijk uit huis

Bent u tijdelijk niet in staat om thuis goed voor uzelf te zorgen, bijvoorbeeld wanneer u herstellende bent van een ziekte of operatie? Dan bent u bij Westerholm van harte welkom om te revalideren in een veilige, huiselijke omgeving. Ook wanneer iemand voor u zorgt, maar deze er tijdelijk niet voor u kan zijn, kunt u gebruik maken van onze hotelzorg.

Een aangenaam verblijf

Om uw tijdelijk verblijf zo aangenaam mogelijk te maken, spreken wij uw wensen met u door. Tijdens uw verblijf kunt u bij ons rekenen op een comfortabele woonomgeving met de professionele verzorging en verpleging die u nodig heeft. Deelname aan activiteiten in ons zorgcentrum en alle maaltijden zijn inbegrepen. Zodra dat voor u weer mogelijk is, keert u terug naar uw eigen vertrouwde woonomgeving.

Meer weten?

Wilt u meer informatie over de Westerholm hotelzorg? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij spreken de mogelijkheden graag persoonlijk met u door.

“We hebben eerst een aantal kamers bekeken. Het werd die met het mooiste uitzicht.”