Verzorgende wijkteam

Een verantwoordelijk rol met veel betekenis! Als verzorgende ondersteun je de bewoner in de wijk gedurende de dag waar nodig. Je zet de bewoner centraal en jouw talent is het begeleiden, signaleren en ondersteunen van de bewoner vanuit jouw professionele rol!

Wat ga je doen?

Wij bieden de bewoners thuis zorg, hulp en ondersteuning op maat en waar nodig doen we dat in nauw overleg met andere betrokken disciplines of huisarts. Je werkt vanuit een klein, hecht en professioneel wijkteam. Dagelijks kom je bij de bewoners thuis die in Haren (en de directe omgeving) wonen voor zowel de basiszorg als de verpleegtechnische handelingen. Jij bent voor hen het vaste aanspreekpunt en een vertrouwd gezicht.

Wie ben jij?

Een enthousiaste, flexibele, positieve professional met een diploma verzorgende IG. Geen dag is hetzelfde en dat vraagt van jou de nodige creativiteit en probleemoplossend vermogen. Je werkt graag in een afwisselende en veelzijdige baan met het doel om ervoor te zorgen dat elke bewoner fijn kan wonen en leven.

Vacature verzorgende wijkteam

Wat breng je mee?

 • Je beschikt over een mbo-diploma verzorgende IG / maatschappelijke zorg (niveau 3).
 • Je bent een professional in je vak en werkt met een lach op je gezicht.
 • Je hebt affiniteit met ouderen en vindt het een uitdaging om het wonen en leven voor iedere bewoner en in elke situatie zo fijn mogelijk te maken.
 • Je bent een proactieve meedenker.
 • Je hebt van zorgen je vak gemaakt, omdat je, net als wij, van mensen houdt.

Wat bieden wij?

 • Wij vinden het belangrijk om je aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden te bieden. Zo kun je gebruik maken van een uitgebreid pakket aanvullende arbeidsvoorwaarden, zoals korting op jouw zorgverzekering en deelname aan het fietsenplan.
 • Arbeidsuren stellen we in overleg samen vast; zoveel mogelijk op basis van jouw behoeften en inzetbaarheid.
 • Een salaris tussen € 1.960,02 – € 2.845,21 bruto per maand op basis van 36 uur per week,
  (schaal 35, CAO VVT).
 • Daarnaast bieden wij je 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%.

Download de vacature in PDF

Solliciteren?

Kom jij als verzorgende in het wijkteam ons team versterken?

We gaan graag met je in gesprek om je beter te leren kennen. Solliciteer direct via de button op onze website, mail je motivatie en CV naar info@westerholm.nl of bel/WhatsApp voor meer informatie met Eline Raangs, HRM Adviseur op 06 – 31 13 49 84.

Binnen een week na jouw sollicitatie laten we je weten of we gaan kennismaken. Dat doen we graag op locatie en samen met je eventueel toekomstige collega’s uit het team.

Sollicitatieformulier WhatsApp