Verzorgende locatieteam

Een verantwoordelijke rol met veel betekenis! Als verzorgende ondersteun je de bewoner gedurende de dag waar nodig. Je zet de bewoner centraal en jouw talent is het begeleiden, signaleren en ondersteunen van de bewoner vanuit jouw professionele rol en jouw talenten!

Wat ga je doen?

Je ondersteunt de bewoner gedurende de dag en hebt een belangrijke signalerende rol ten aanzien van het welzijn van de bewoner. Wanneer het nodig is verricht je verpleegtechnische handelingen waarvoor je bent opgeleid, zoals injecteren of het inbrengen van een katheter. Je rapporteert in het Zorgleefplan en je hebt contact met familie, externen en collega’s. Je zet je kennis en ervaring in zodat de bewoner fijn kan wonen en leven in Westerholm.

Wie ben jij?

Een enthousiaste, flexibele, positieve professional met een diploma verzorgende IG. Geen dag is hetzelfde en dat vraagt van jou de nodige creativiteit en probleemoplossend vermogen. Je werkt graag in een afwisselende en veelzijdige baan met het doel om ervoor te zorgen dat elke bewoner fijn kan wonen en leven. Verder zijn we benieuwd naar je overige talenten, in wie je bent en wat je bij kan dragen aan Westerholm.

Verzorgende 46

Wat breng je mee?

  • Je beschikt over een mbo-diploma verzorgende IG / maatschappelijke zorg (niveau 3).
  • Je bent een professional in je vak en werkt met een lach op je gezicht.
  • Je hebt affiniteit met ouderen en vindt het een uitdaging om het wonen en leven voor iedere bewoner en in elke situatie zo fijn mogelijk te maken.
  • Je bent een proactieve meedenker.
  • Je hebt van zorgen je vak gemaakt, omdat je, net als wij, van mensen houdt.

Wat bieden wij?

  • Wij vinden het belangrijk om je aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden te bieden. Zo kun je gebruik maken van een uitgebreid pakket aanvullende arbeidsvoorwaarden, zoals korting op jouw zorgverzekering en deelname aan het fietsenplan.
  • Arbeidsuren stellen we in overleg samen vast; zoveel mogelijk op basis van jouw behoeften en inzetbaarheid.
  • Een salaris tussen € 1.960,02 – € 2.845,21 bruto per maand op basis van 36 uur per week, (schaal 35, CAO VVT).
  • Daarnaast bieden wij je 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%.

Download de vacature in PDF

Solliciteren?

Kom jij als verzorgende ons team versterken?

We gaan graag met je in gesprek om je beter te leren kennen. Solliciteer direct via de button op onze website, mail je motivatie en CV naar info@westerholm.nl of bel/WhatsApp voor meer informatie met Eline Raangs, HRM Adviseur op 06 – 31 13 49 84.

Binnen een week na jouw sollicitatie laten we je weten of we gaan kennismaken. Dat doen we graag op locatie en samen met je eventueel toekomstige collega’s uit het team.

Sollicitatieformulier WhatsApp