Slaapdienst

Als woonzorgassistent met slaapdienst ben jij een belangrijke schakel in de zorg om te kunnen ondersteunen in de nacht wanneer nodig!

Wat ga je doen?

Je bent aanwezig van 23:00 tot 07:00 uur. Ongeveer 1 tot 3 nachten per week (in afstemming met jou en afhankelijk van jouw beschikbaarheid). Er is een fijn bed voor jou beschikbaar in een ruimte met sanitaire voorzieningen. Je kunt wakker gemaakt worden om de nachtdienst (zorg) te ondersteunen wanneer dit nodig is.

Vacature slaapdienst

Wie ben jij?

De slaapdienst is een ideale bijbaan voor studenten die bijvoorbeeld een zorgopleiding doen! Je bent sociaal, flexibel en betrouwbaar. Je kan goed samenwerken in een team en je steekt indien nodig graag de handen uit de mouwen.

Wat breng je mee?

  • Je hebt affiniteit met ouderen en vindt het een uitdaging om het wonen en leven bij Westerholm voor iedereen zo fijn mogelijk te maken.
  • Gastvrijheid, empathie en inlevingsvermogen zijn jouw basis kernwaarden.
  • Je bent representatief en beschikt over een flinke dosis inlevingsvermogen.

Wat bieden wij?

  • Wij vinden het belangrijk om je aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden te bieden. Zo kun je gebruik maken van een uitgebreid pakket aanvullende arbeidsvoorwaarden, zoals korting op jouw zorgverzekering en deelname aan het fietsenplan.
  • Arbeidsuren stellen we in overleg samen vast; zoveel mogelijk op basis van jouw behoeften en inzetbaarheid.
  • Een salaris van maximaal € 2.271,94 bij fulltime dienstverband van 36 uur per week(schaal 15, CAO VVT).
  • Voor de slaapdienst geldt een aparte vergoeding conform CAO VVT.
  • Daarnaast bieden wij je 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%.

Download de vacature in PDF

Solliciteren?

Kom jij als woonzorgassistent met slaapdienst ons team versterken?

We gaan graag met je in gesprek om je beter te leren kennen. Solliciteer direct via de button op onze website, mail je motivatie en CV naar info@westerholm.nl of bel/WhatsApp voor meer informatie met Eline Raangs, HRM Adviseur op 06 – 31 13 49 84.

Binnen een week na jouw sollicitatie laten we je weten of we gaan kennismaken. Dat doen we graag op locatie en samen met je eventueel toekomstige collega’s uit het team.

Sollicitatieformulier WhatsApp