BBL-verzorgende

Een werk-leer plek in een ambitieuze en lerende organisatie waarbij je wordt opgeleid tot verzorgende IG/maatschappelijke zorg; een verantwoordelijk rol met veel betekenis! Als verzorgende ondersteun je de bewoner gedurende de dag waar nodig en je zet de bewoner centraal.

Wat ga je doen?

Je krijgt een werk-leer plek aangeboden als verzorgende waarbij je meteen een collega bent van één van onze teams. Je wordt in de praktijk begeleid door een werkbegeleider die jouw aanspreekpunt is in de praktijk en je helpt bij jouw leerproces. Daarnaast zijn er natuurlijk collega’s op de werkvloer waar je van kunt leren maar zij kunnen óók van jou leren; dat is nu precies de lerende organisatie waar Westerholm voor staat! Je gaat één dag per week naar school en werkt daarnaast nog gemiddeld 20 uur per week in diverse diensten (ook om het weekend).

 Je wordt opgeleid als verzorgende waarbij je de bewoner gedurende de dag ondersteunt. Daarnaast heb je een belangrijke signalerende rol ten aanzien van het welzijn van de bewoner. Wanneer het nodig is verricht je verpleegtechnische handelingen waarvoor je wordt opgeleid, zoals injecteren of het inbrengen van een katheter. Je rapporteert in het zorgleefplan en je hebt contact met familie, externen en collega’s. Je zet je kennis en ervaring in zodat de bewoner fijn kan wonen en leven in Westerholm.

Wie ben jij?

Geen dag is hetzelfde en dat vraagt van jou de nodige creativiteit en probleemoplossend vermogen. Je werkt graag in een afwisselende en veelzijdige baan met het doel om ervoor te zorgen dat elke bewoner fijn kan wonen en leven.

Westerholm klein bestand 31

Wat breng je mee?

  • Je beschikt over minimaal een (v)mbo-diploma niveau 2 opleiding waarmee je kunt instromen in de BBL- verzorgende IG/ maatschappelijke zorg (niveau 3).
  • Je bent leergierig, gestructureerd én zeer gemotiveerd voor een werk-leertraject!
  • Je hebt affiniteit met ouderen en vindt het een uitdaging om het wonen en leven voor iedere bewoner en in elke situatie zo fijn mogelijk te maken;
  • Je wil graag een zorgprofessional worden omdat je, net als wij, van mensen houdt.

Wat bieden wij?

  • Je krijgt een werk-leer arbeidsovereenkomst voor 24 uur per week voor de duur van de opleiding;
  • De opleidingskosten worden door Westerholm betaald;
  • De helft van de opleidingsdag (4 uur) wordt vergoed;
  • Een salaris van € 2.135,43 bruto per maand op basis van 36 uur, excl. vakantietoeslag en eindejaarsuitkering (FWG 35-instroomperiodiek);
  • Daarnaast bieden wij je 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%;
  • We bieden je aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, zo kun je kun je gebruik maken van een uitgebreid pakket aanvullende arbeidsvoorwaarden zoals korting op jouw zorgverzekering en deelname aan het fietsenplan.

Download de vacature in PDF

Solliciteren?

Past deze vacature bij je?

We gaan graag met je in gesprek om je beter te leren kennen. Solliciteer direct via de button op onze website, of mail je motivatie en CV naar info@westerholm.nl of bel/WhatsApp voor meer informatie met Eline Raangs, HRM Adviseur op 06 – 31 13 49 84.

Binnen een week na jouw sollicitatie laten we je weten of we gaan kennismaken. Dat doen we graag op locatie en samen met je eventueel toekomstige collega’s uit het team.

Sollicitatieformulier WhatsApp