Wonen met zorg naar eigen keuze

Wie een bezoek brengt aan ons zorgcentrum in Haren zal het inmiddels zijn opgevallen dat er veel is gebeurd aan de kant van de Westerse Drift. De negen appartementen die hier voorheen stonden zijn al een tijdje weg, maar er zijn nu dertien nieuwe voor teruggekomen.

Het Westerhuys bevindt zich op een toegankelijke locatie voor senioren die graag in een groene omgeving met een dorps karakter wonen. Midden in de wijk en vlak bij het gezellige dorpscentrum van Haren. Met winkels, openbaar vervoer en vele andere faciliteiten altijd bij de hand. Zo maakt u als bewoner deel uit van de buurt en weet u zich tegelijk verzekerd van 24-uurs zorg in een comfortabele woonomgeving.

Wonen met zorg naar eigen keuze
In de bestaande bouw van Westerholm, de zogenaamde ‘binnenkern’ bieden wij langdurige zorg en daaromheen komt nu ook ruimte om te wonen met zorg naar eigen keuze. Hiervoor heeft u geen zorgindicatie nodig.

Energieneutraal
De appartementen met ingebouwd balkon en een eigen entree zijn nagenoeg energieneutraal. Parkeren kunt u in de parkeergarage van het gebouw zelf.

Woonoppervlak
U kunt een keuze maken uit appartementen in verschillende woonoppervlaktes, van 80m2 tot 130 m2. Daarnaast zijn twee zelfstandige hotelzorgkamers opgenomen welke ook door familie of bezoek van bewoners kunnen worden gebruikt.

De oplevering heeft inmiddels plaatsgevonden en alle appartementen worden op dit moment bewoond.

Wilt u weten of wonen bij Westerholm ook iets voor u is? Onze receptie staat u graag te woord of stuurt u een informatiepakket toe met plattegronden en bijbehorende huurtarieven. Ook kunt u ons een bericht sturen via ons contactformulier.